به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام حسین درودی در نشست مشترک کمیته همکاریهای استان مرکزی با دبیرخانه ستاد همکاریها که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد در سخنانی اظهارکرد: : برای تربیت دانش آموز آخرت محور از نظر سند تحول نیاز به الگوی انسان کامل یعنی پیامبر اعظم(ص) و اهل بیت(ع) داریم تا دانش آموزان در سامانه شاد از این الگو ها سبک زندگی خود را انتخاب کنند.
وی ادامه داد: اگر الگوی دانش آموزان عوض شود، رفتار و اندیشه آنها هم تغییر نموده و آنها را به سمت و سوی الگوهای غربی و مادی سوق می دهد.
حجت الاسلام درودی اظهارکرد: رویکرد سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش تربیتی و آن هم از نوع تربیت اسلامی است که شامل مفاهیم اساسی و فلسفه تربیت اسلامی و راهکارها در خصوص برنامه هایی که زیر مجموعه تربیت اسلامی قرار می گیرد.
وی ادامه داد: همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش موجب آشنایی بیشتر دانش آموزان با قرآن و عترت و نمود رفتارشان در جامعه است، بنابراین باید به این مهم بیشتر پرداخت
معاون امور استان های ستاد همکاری حوزه و آموزش وپرورش بیان کرد: فعالیت مشترکی پیرامون تربیت اسلامی و دروس قرآن، دینی، تاریخ و ادبیات که آمیخته با آموزه های قرآن و عترت آل الله است، آغاز شود تا شاهد رفتار اسلامی دانش آموزان در خانواده، محله، اوقات فراغت و حتی ارتباط نوجوانان با جامعه خود باشیم.
وی ادامه داد: این جلسات به دلیل آن که در سطح متمرکز ائمه جمعه، رؤسای آموزش و پرورش، اوقاف و امور خیریه، سازمان تبلیغات، مدیران حوزه های علمیه برادران و خواهران، برگزار میشود، بسیار تاثیرگذار می باشد.
انتهای پیام ۳۱۳/۱۷